Markt 1
8647 Lo-Reninge
T: +32 (0)58 28 80 16
info@stadhuis-lo.be

Hotel-Restaurant Stadhuis
Sluitingsdag: dinsdag en woensdag
(buiten seizoen ook op maandag- en zondagavond)

Privé- Familiesauna Banja
Open 7 dagen op 7

Eindejaarsprijslijst* / Traiteur

           *Prijzen zijn geldig voor de eindejaarsfeesten 2016-2017.

Alle bestellingen moeten persoonlijk afgehaald worden!
Mogen wij vragen tijdig te bestellen! (1 week vooraf)

 

Afhaalmenu voor Kerstavond - Kerstmis - oudejaarsavond en Nieuwjaar
****************************************************************************************

Groentebouillon " Henri IV "
*****
Terrine van eendenlever - gekonfijte ananas met vanille
of
Lenghaasje gevuld met tomaat en mozzarella - saus met koningskruid
*****
Hertenkalffilet met wintergroentjes
- geplette aardappel met tijm -
*****
Ijssoufflé met Grand Marnier

Prijs : € 39,00
************

 

Aperitiefhapjes

- Koud toastje  € 0,80
- Mini koninginnehapje € 1,00
- Mini pizza € 1,00
- Mini kaasbouchée € 1,00
- Kippenvleugeltje € 1,00
- Gevuld bladerdeegje met zalm € 1,00
- Bordje lauwe zalm met vlierbloesemvinaigrette € 1,40
- Bordje scampi - pickelsausje met dragon  € 1,50

 

Koude voorgerechten

- Terrine van eendenlever - gekonfijte ananas met vanille  15,30
- Rundscarpaccio  met truffelvinaigrette € 12,00
- Trio van zalm met mierikswortelsausje € 12,50
- Carpaccio van tomaat met Noordzeegarnalen en koningskruid € 12,00
- Halve kreeft "Belle vue" per 2 personen € 21,00 per persoon

 

Soepen

- Tomatenroomsoep € 3,60
- Courgetteroomsoep € 3,60
- Pompoenroomsoep € 3,60
- Noordzeevissoep met saffraan € 7,70
- Groentebouillon " Henri IV " € 5,50
 

 

Warme voorgerechten

- Kaaskroketten  € 2,00  / stuk
- Garnalenkroketten   €  3,50  / stuk
- Kroketten van kalfszwezerik € 5,00 / stuk
- Gegratineerd visschoteltje met prei  € 13,90  als hoofdschotel € 21,20
- Zalmfilet met sinaasappel en roze bessen  € 11,70 ⇒ als hoofdschotel € 17,60
- Koolvisfilet met kleine  tuingroentjes en kreeftensaus  € 10,80  als hoofdschotel € 16,20
- Lenghaasje gevuld met tomaat en mozzarella - saus met koningskruid € 14,00 ⇒ als hoofdschotel € 21,00
- Rivierpaling met gueuze en preiroomsaus € 15,80 ⇒ als hoofdschotel € 23,40
- Scampi met wortel en knolselder in pikant tomatensausje € 13,00 - als hoofdschotel € 17,00

 

Hoofdschotels

(In deze prijs zijn groenten en aardappelen inbegrepen!)

- Kippenfilet met zachte rode paprika en ham in roomsaus   € 13,00
- Wit van jonge kalkoen “Richelieu“  € 12,60
- Varkensfilet “Archiduc op franse wijze“  € 15,80
- Kalfsgebraad met sjalotten, champignons en bacon in whiskysaus   € 17,50
- Parelhoen met muskaatdruiven € 14,40
- Hertenkalffilet met wintergroentjes
                                       - geplette aardappel met tijm  € 22,70
- Opgevulde kalkoenfilet met vlierbloesemsaus - ragout van champignons - witloof  € 14,60

 

Nagerechten

- Ijssoufflé met Grand Marnier  € 6,30

Schuimwijnen en wijnen

Cava Mistinguett: € 12,80
Crémant:  Crémant de Loire € 17,50
Witte wijn: Château Haut Pommarede – Graves € 13,60
                     Domaine Preignes le Vieux  – Chardonnay (Loire) € 12,00 
Rode wijnChâteau Lanbersac - Puisseguin St. Emilion € 15,80
                     Chat. Moulin de Clotte – Cte de Castillon € 14,00

 

Wij wensen allen
een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!
Hartelijk dank bij voorbaat voor uw bestelling.
Stefaan en Bieke George – Florizoone